Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 17 . 08 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

ПРОСЛАВЉЕН ДАН ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

У недељу 11.децембра на веома леп и прикладан начин прослављен је Дан општине Владимирци. Први део свечаности одвијао се одржавањем свечане седнице Скупштине у Дому културе (Биоскопска сала). Свечана седница почела је интонирањем химне. Добродошлицу присутнима пожелели су и најмлађи предшколци који су добили и највише аплауза. Свечану седницу отворио је Председник Скупштине Драган Симеуновић који је у пар реченица поднео кратак извештај за претходни период и дао реч Председнику општине Милораду Милинковићу.

Drafan Simeunovic

Председник је поздравио све присутне госте и обратио се присутнима са веома пригодним говором којим је подсетио, шта је све урађено у протеклом периоду и који су нам још планови у наредном периоду, сагледавајући целокупну ситуацију у којој се налази наше друштво а и ми у њему. На крају говора, Председник је пожелео свима пријатан боравак у нашој општини и позвао све присутне госте да после свечаног уручења признања и награда и културно уметничког програма да дођу на коктел у свечану салу Посавотамнавске средње школе.

Milorad Milinkovic

 По завршетку говора, Председник је дао реч начелници општинске управе Бојани Мршић која је свим присутнима пожелела добродошлицу. У кратком говору истакла је пар историјских чињеница везаних за општину Владимирци и њихов значај у даљем развоју општине. 


По завршетку говора почело свечано уручивање признања и награда. Децембарска плакета као знак јавног признања додељена је Т.Д. ММ ТРГОВИНА ДОО СКУПЉЕН. Захвалнице као знак признања додељују се Канцеларији за управљање јавним улагањем Београд, Предузећу GILBARCO ACIS DOO - НОВИ САД, Бранку Миловановићу из Матијевца, Драгану Топаловић из Шапца, Аутопревознику Јоксимовић Братиславу предузетнику из Крнула. Председник је наградио и најбоље ученике све три школе и то новчаном наградом од 10.000,оо динара, награђени су 
- Никола Пурешић из Меховина, ученик генерације ОШ „Жика Поповић“ Владимирци,
- Ања Бећировић из Дебрца, ученица генерације ОШ „Јован Цвијић“ Дебрц и
- Милица Шимоновић из Лојаница, ученица генерације Посавотамнавске средње школе у Владимирцима.
После признања и награда уследио је веома леп и пригодан културно-уметнички програм.


 На крају приређен је свечани ручак и коктел за све присутне, у свечаној сали Посавотамнавске средње школе.


ВИДЕО ПРИЛОГ      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs