Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 29 . 06 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

ПРОСЛАВЉЕН ДАН ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

У петак 11.децембра на веома леп и прикладан начин прослављен је Дан општине Владимирци. Први део свечаности одвијао се одржавањем свечане седнице Скупштине, у свечаној сали средње Посавотамнавске школе. Свечана седница почела је интонирањем химне коју је отпевао хор Основне школе "Жика Поповић" Владимирци. Добродошлицу присутнима пожелели су и најмлађи предшколци који су добили и највише аплауза. Свечану седницу отворио је Председник Скупштине и даo реч Председнику општине Милораду Милинковићу Председник је поздравио све присутне госте, и обратио се присутнима са веома пригодним говором којим је подсетио, шта је све урађено у протеклом периоду и који су нам још планови у наредном периоду, сагледавајући целокуну ситуацију у којој се налази наше друштво а и ми у њему. Навео је и најтеже пробллеме са којима се општина сусретала поменувши ЈКП "Извор" Владимирци као највећи проблем и који мора бити приоритетно решен. На крају седнице Председник Скупштине позвао је присутне да пређу у ресторан "Радовање" где ће бити свечано уручена признања и награде, изведен пригодан културно уметнички програм и на крају свечани ручак за све присутне. 

У ресторану Радовање окупио се веома велики број званица који су са великим интересовањем пратили целокупан програм који је почео поздравним говором Председника Општине Владимирци, где је поздравио све присутне, као и своје сараднике без којих ово неби било могуће  постићи, захвалио се на доласку овако великог броја званица, а затим је почело свечано уручивање признања и награда.  Децембарска плакета као знак јавног призања додељена је грађевинској фирми GILBARCO ACIS DOO - НОВИ САД. Захвалнице као знак признања додељене су: Фондацији Новак Ђоковић, Предшколској установи "Сунцокрети" Владимирци, Водопривредном предузу Сава Шабац, Месној заједници Дебрц, Месној заједници Прово, Посавотамнавској средњој школи, Кошаркашком клубу Владимирци, Фудбалском клубу Прово, Електродиструбуцији Владимирци и Црвеном крсту Владимирци. Председник је наградио и најбоље ученике све три школе и то новчаном наградом од 10.000,оо динара награђени су - Пантелић Мина из Владимираца, ученица генерације ОШ „Жика Поповић“ Владимирци,
- Бећировић Ања из Дебрца, ученица генерације ОШ „Јован Цвијић“ Дебрц и
- Бошковић Тијана из Табановића, ученица генерације Посавотамнавске средње школе у Владимирцима.
Веома велику пажњу присутнима привукло је КУД Диша Атић Скупљен које је извело прелепи сплет народних игара и који је побрао највише аплауза.
Веома леп и пригодан културно-уметнички програм су извели и ђаци из Основне школе "Жика Поповић" Владимирци.На крају приређен је свечани ручак за све присутне.
 


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs