Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 26 . 07 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

ПРОСЛАВЉЕН ПЕТРОВДАН - ОТВОРЕНИ БАЗЕНИ

И ове године општина Владимирци је на веома пригодан начин обележила своју славу Петровдан. У 9,00 часова у цркви св. апостола Петра и Павла обављена је служба. Литија је затим кренула према згради општине, где је у присуству бројних гостију и званичника општине, приступљено ломљењу славског колача. Све присутне госте је председник општине Владица Марковић поздравио, честитао грађанима славу и позвао све на свечано отварање базена.

На базенима уз велики број грађана који је су неверицом разгледали комплекс базена председник општине је поздравио све госте, захвалио се што су дошли у толиком броју и нагласио да су на овај тренутак владимирчани чекале преко 50 година. Приступило се свечаном пресецању врпце где је председник заједно са децом пресекао врпцу и том приликом рекао да је ово предаје њима на коришћење, а затим се проломио громогласни аплауз.Присутнима су се обратили и угледни гости као што је и Александар Шошкић председник Спортског Савеза Србије који се захвалио руководству општине што мисли на младе и што им је поклонило овај велелепни објекат. Изведен је пригодан културно уметнички програм, а на крају је за све присутне уприличен свечани коктел.

Свакако једна од веома запажених атракција била је дрвени возић који је превозио децу од центра варошице до базена и назад, где је интересовање деце било изузетно. Наравно превоз је био бесплатан, као и улаз на базен. У ТОКУ ПОПОДНЕВА И ВЕЧЕРИ НАСТАВИЛО СЕ СА КУПАЊЕМ НА БАЗЕНИМА И СЛАВЉЕМ НА ТРАДИЦИОНАЛНОМ ПЕТРОВДАНСКОМ ВАШАРУ КОЈИ ЈЕ ТРАЈАО СВЕ ДО ЗОРЕ.


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs