Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 29 . 06 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

Прогноза: Седмица у знаку сунца

Тренд сунчаних сати наставиће се и током целог викенда који је пред нама. После викенда минимални пад температуре, уз могуће краткотрајне кише

УЗ нешто свежије јутро, данас нас очекује сунчани и топли дан, достојан средине априла и пролећа. А тренд сунчаних сати наставиће се и током целог викенда који је пред нама, најављују метеоролози.

У петак и за викенд биће претежно сунчано, али ће у јутарњим часовима бити нешто свежије са температуром до десет степени - каже Бранко Спаравало, меторолог из “Метеоса”. - Радује вест да ће се просечна дневна температура кретати између 23 и 25 степени.

После викенда доћи ће до минималног пада дневне температуре, уз могуће краткотрајне кише.

- Таква прогноза је највероватнија за понедељак и уторак. Могући су пљускови у послеподневним часовима, али ће осим у том временском периоду преовлађивати сунчани сати и за ово доба године, релативно мало падавина - каже Спаравало.

Други део седмице протећи ће искључиво у знаку сунца, а скала на термометру биће “закуцана” на 25 подеоку.

- Од среде до краја идуће недеље, по свим релевантним параметрима, биће сунчано и пријатно топло време.

Крајем идуће седмице биће још топлије. Према прогнози метеоролога, оба дана последњег викенда у априлу просечна температура ће се кретати између 28 и 30 степени.

ВОДЕ ПОЛАКО ОПАДАЈУ

Водостаји на Дунаву и на Сави су у домену високих и средње високих, на Тиси су у домену средње високих, а на Великој Морави у домену средње ниских вредности за април.

Водостај Дунава је у мањем порасту до Богојева, низводно у стагнацији са тенденцијом пораста наредна четири дана. Слична ситуација је и на Тиси, док је водостај Саве у мањем опадању. Тако ће бити и у наредна четири дана. Водостај Велике Мораве са притокама је такође у опадању.


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs