Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 29 . 06 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

Изгледи времена у Србији до 17. Фебруара

Тањуг | 09. 02. 2013.

У србији ће сутра бити претежно облачно и хладно, местимично са снегом уз формирање, односно повећање висине снежног покривача.

После подне у јужним и југозападним, увече и током ноћи и у осталим крајевима oчекује се престанак падавина и делимично разведравање. Ветар, углавном, слаб - западни и северозападни.

Према прогнози Хидрометеоролошког завода Србије, јутарња температура од -5 до -2, а највиша дневна од -1 до 3 степИ у Београду ће сутра бити претежно облачно, повремено са снегом. Крајем дана очекује се престанак падавина и делимично разведравање. Ветар слаб, северозападни. Јутарња температура биће око -2, а највиша дневна око 1 степен.

Изгледи времена у Србији до 17. фебруара: У понедељак ће јутро бити хладно са слабим и умереним мразем и маглом местимицно.Током дана биће претежно сунчано уз мањи пораст дневне температуре.

Крајем дана и током ноћи ка уторку, јужни и југоисточни ветар биће у појацању.

У уторак ће бити умерено до потпуно облачно и ветровито, местимично са кишом, на планинама са снегом. Дуваће умерен и јак, југоисточни ветар, у јужном Банату са ударима олујне јачине.

У среду се очекује слабљење ветра и у већини места престанак падавина. Температура ће бити у границама просечних вредности за ово доба године.

И у четвртак ће већи део дана бити суво,без битније промене температуре. Затим ће до краја периода бити хладније, местимично са снегом.ена.


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs