Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 29 . 06 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

Начелник Општинске управе:За успешнију 2013 годину

Општинска управа општине Владимирци, у оквиру својих законских овлашћења, била је носилац низа активности током 2012. године, почев од обављања стручних послова локалне самоуправе, припремања Нацрта Одлука и других аката које доноси Скупштина општине, Општинско веће и председник општине као и обављању осталих послова из своје надлежности.

У Плановима рада за 2013. годину могу се издвојити наставак стварања информационог система, унапређење рада месних канцеларија, обучавање и усавршавање запослених у општинској управи, унапређење рада органа општинске управе, ојачавање буџетских послова и инспекцијске службе као и стварање бољих услова за рад и опремање службених просторија.

Општинска управа посебан акценат ставиће на унапређење правне регулативе рада органа локалне самоуправе, при чему ће током наредне године Општинском већу и Скупштини општине, предложити и израдити нацрте Одлука које ће директно утицати на побољшање ефикасности рада локалне самоуправе (Усвајање генералног урбанистичког плана, почетак израде пројекта индустријске зоне, Одлука о имовини општине Владимирци, Одлука о грађевинском земљишту, Одлука о давању у закуп пољопривредног земљишта, остала општа и појединачна акта).

При општинској управи општине Владимирци, биће оформљена Канцеларија за младе, која ће се озбиљније позабавити проблемима младих и омладине на територији општине Владимирци, на којој ће током 2013. године бити изграђено неколико спортских терена, све у циљу развоја спорта и правилном усмеравању омладине општине Владимирци.

ПРЕУЗЕТО ИЗ ЛИСТА

"ГЛАС ПОДРИЊА" - ШАБАЦ

10.1.2013.


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs