Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 26 . 07 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА ПОВОДОМ БУЏЕТА ЗА 2013.Г.

У четвртак 20.12.2012. године са почетком у 9,00 часова у малој сали Конака, одржана је расправа о Нацртима аката као што су Нацрт Одлуке о Буџету за 2013 и Нацрт Одлуке о локалним комуналним таксама. На расправи присуствовали су Председник Oпштине, Заменик председника општине, Председник Скупштине, Заменик председника Скупштине, Начелник за привреду финасијие и урбанизам, шеф локалне пореске администрације, као и поједини директори Јавних установа и предузећа.

У сали је присуствовало и око 35 грађана.

Са нацртом буџета присутне упознао је и образложио по ставкама Начелник за привреду финасијие и урбанизам општине Владимирци Владимир Михаиловић. Укупни приходи за 2013 годину предвиђени су у износу од 410,929,063.00 хиљада. Расходи су такође предвиђени и то у истом износу од 410,929,063.00 хиљада динара.

По речима Предедника општине Владице Марковић овај буџет поред социјалног могао би се назвати и развојним јер су предвиђена средства за завршетак Пливачко рекреативног центра, затим бушење и стављање у водоводни систем још један бунар на изворишту у Риђакама, као и да се ове године крене са радовима на бушотини геотермалне воде у Владимирцима. И ове године се предвиђају највећа улагања у Дирекцију за путеве то јест на трошкове одржавање путева 45.000.000,00 динара, као и у Дирекцију за пољопривреду. По речима Председника предлоге које овде будете износили изнеће се и на Општинском већу, а које утврђује Предлог буџета који се износи пред одборнике Скупштине општине Владимирци.

Грађани су постављали питања и давали своје сугестије и критике на предложени нацрт буџета, док представници власти на нека од њих су одговорили, а за нека постављена питања која се односе на поједине детаље предвиђених ставки из буџета, добити одговоре на самој седници Скупштине.

На истој расправи шеф локалне пореске администрације Цветин Вулетић присутне је

Упознао са Нацртом Одлука о висини стопе пореза на имовину за 2013. Годину, као и о Нацрту Одлуке о локалним комуналним таксама.

Расправа је завршена је око 11,30 часова.


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs