Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 29 . 06 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

ОДРЖАНА СВЕЧАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

Данас је како је и планирано одржана Свечана седница Скупштине општине Владимирци а поводом 11. децембра Дана општине. На свечаној седници присуствовали су Одборници, чланови већа, директори јавних установа и предузећа, Председници општина Коцељеве Крупња, Осечине, председници Месних заједница, новинари као и други многобројни гости. На седници после интонирања химне присутне госте поздравио је Председник Скупштине општине Драган Симеуновић, а затим дао реч Председнику општине Марковић Владици. Председник општине у свом излагању осврнуо се на досадашње остварене резултате, као и шта се планира да се у наредном периоду уради а све у циљу бољег и квалитетнијег живота наших грађана. Посебно је апострофирана визија ВЛАДИМИРЦИ БАЊА. После изведеног културно уметничког програма Председник општине уручио је признања и награде. Општинске Захвалнице за изузетне заслуге у развоју општине добили су: Јаловичка ликовна колонија, Ловачко удружење " Фазан" Владимирци, и Ђорђо С. Доо- Владимирци, док од појединаца добили су Ненад Илић из Дебрца као и Зоран Урошевић из Трбушца. Награђени су новчаном наградом од по 10.000,оо динара најбољи ученици у Општини Владимирци то јест ђаци који су понели звање ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ у школској 2011/12 у својим школама а то су:

Арнаутовић Кристина из Власанице - Ђак генерације у О.Ш. "Јован Цвијић" Дебрц, Миловановић Милан из Меховина, - Ђак генерације у О.Ш. "Жика Поповић" Владимирци и

Живковић Марија из Меховина, - Ђак генерације у Средњој Посавотамнавској школи.

Свечано су уручени и потписани уговори студентима који су остварили право на Општинску стипендију за школску 2012/2013, којих има укупно 28. На свечану доделу нису сви могли доћи због временских услова али ипак је стигло њих троје којима је Председник честитао и свечано уручио то су: Поповић Немања из меховина, Нинковић Милан из Матијевца, Илић Александар из Сувог Села, Радовић Стефан из Крнула, као и Лазић Горан из Крнула. На крају Председник Скупштине позвао је све присутне на свечани ручак у ресторан Радовање.


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs