Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 26 . 07 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

Оглас за доделу помоћи у грађевинском материјалу

Комисија за избор крајњих корисника избегличких породица које бораве на територији Општине Владимирци за доделу помоћи у пакетима грађевинског материјала, а на основу члана 7 Правилника о условима и критеријумима за доделу помоћи за побољшање услова становања дана 10.12.2012. године расписује:

О Г Л А С

за доделу помоћи у грађевинском материјалу породицама избеглица са подручја општине Владимирци у циљу побољшања услова становања и живота.

Право на помоћ могу да остваре:

- Избегличке породице које имају избеглички статус, или држављанство Републике Србије и бораве на територији општине Владимирци, а имају неуслован стамбени објекат или објекат са започетом градњом.

- Да испуњавају и друге услове предвиђене Правилником за доделу помоћи у грађевинском материјалу породицама избеглица са подручја општине Владимирци у циљу побољшања услова становања и живота.

Оглас је отворен од 10.12.2012. до 15.01.2013. године.

Захтеви и информације о потребној документацији могу се добити код Повереника за избеглице у просторијама Црвеног крста у Владимирцима, или на телефон 513-389 у времену од 8 – 14 часова.


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs