Naslovna strana  |  Galerija  |  Novosti  |  Kontakt  |  WEBMAIL |
 26 . 07 . 17    Naslovna

 

 

 

 

 

 

  Naručivanje izvoda

NARUČIVANJE DOKUMENATA

   
ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА


karta opstine
Karta opštine

Plan Vladimiraca

VREME

 

 

 

 

Verzija za stampu   
Posalji stranu   

На локалним изборима убедљива победа Демократске Странке

У Општини Владимирци по првим незваничним прелиминарним резултатима на изборе је изашло 61,40% бирача. На локалним изборима за одборнике СО Владимирци највише мандата освојила је Демократска Странка – Борис Тадић – Владица Марковић, која је од могућих 25 мандата освојила 9, на другом месту по броју мандата налази се Српска Напредна Странка која је освојила 5 мандата, на трећем месту се налази СПС-ПУПС који су освојили 3 мандата. По 2 одборничка мандата освојили су Демократска Странка Србије, Јединствена Србија , Група грађана Живко Швабић и Српска Радикална Странка.

Комунистичка партија, Преокрет и ГГ Арнаутовић Продан-Тица нису прешли цензус и нису освојили ни један мандат у СО Владимирци.

На изборима за Народне Посланике у РС, на подручју Општине Владимирци највећу подрушку добила је СНС- Томислав Николић за коју је гласало 25,15%, на другом месту се налази ДС-Борис Тадић са освојених 23,66%. За СПС-ПУПС-ЈС-Ивица Дачић гласало је 16,87%. За ДСС – Војислав Коштуница гласало је 8,23%.

За Преокрет Чедомир Јовановић гласало је 8,3,75, док за Двери гласало је 2, 57, За Комунистичку партију-Јосип Броз гласало је 2,45%, за Уједињене Регионе Млађан Динкић изјаснило се 2,05%, и за Покрет Радника и Сељака гласало је 1,73%.

На Председничким изборима на подручју општине Владимирци највећу подрушку добио је кандидат СНС-а Томислав Николић са освојених 27,68% , на другом месту се налази кандидат Демократске Странке Борис Тадић са освојених 22,85%, на трећем месту је кандидат СПС-а Ивица Дачић са освојених 15,92%, док на четвртом месту је кандидат ДСС-а Војислав Коштуница са освојених 8,77%.


      Administrator
   Vlajković Darko
sovlad@vladimirci.org.rs